COOPERATIVA DACIA UNITĂ

Camera Hiberbarica

Veste extraordinară dată de oamenii de știință – s-a descoperit cum se poate inversa procesul de îmbătrânire prin oprirea degradării celulare.cu toții visăm la tinerețe fără bătrânețe. cum se poate opri timpul în loc ?simplu, spun cercetătorii – oamenii de știință susțin că au găsit o metodă revoluționară de a inversa procesul de îmbătrânire prin oprirea degradării celulelor.

Oxigenoterapia Hiperbara

Stimuleaza vindecarea ranilor prin furnizarea oxigenului pur in tesuturile lipsite de oxigen si stimularea procesului natural de regenerare al tesuturilor si organelor previne leziunile de reperfuzie post-hemoragice, care constau in deteriorarea grava a tesutului care poate sa apara atunci cand se reia aportul oxigen, dupa o perioada in care tesutul respective a fost lipsit de oxigen. ajuta la blocarea actiunii bacteriilor daunatoare si intareste sistemul imunitar al organismului. terapia cu oxigen hiperbaric poate dezactiva toxinele anumitor bacterii si imbunatateste capacitatea celulelor albe din sange de a gasi si distruge invadatorii.incurajeaza formarea de colagen nou (tesut conjunctiv) si de celule noi ale pielii. acest lucru se datoreaza faptului ca acest tip de terapie stimuleaza formarea de noi vase de sange. de asemenea, stimuleaza celulele sa produca anumite substante care atrag si stimuleaza celulele endoteliale necesare vindecarii.


About us

functia terapia 
hiberparica

Oxigenoterapia hiperbara este un tip de tratament utilizat pentru a accelera vindecarea diferitelor tesuturi si organe. Scopul este de a oferi sangelui o cantitate suficienta de oxygen, prin inhalarea oxigenului pur, pentru a repara tesuturile si a restabili functia normala a organismului.

Terapia cu oxigen hiperbaric a fost folosita pentru prima data in Statele Unite ale Americii (SUA) la inceputul secolului al XX-lea, in timpul epidemiei de gripa spaniola, cand Orville Cunningham a utilizat oxigenul pur pentru a trata cu success persoanele infectate de virusul gripal. In present, oxigenoterapia hiperbara este folosita pentru numeroase afectiuni, de la simple arsuri, la infectii respiratorii si boli ale sistemului osos. 


Foloseste discountul nostru pentru a economisi 1000 euro

Folosind discountul – – ai o reducere de 1000 EURO

Marturii ale clientilor

Am inceput tratamentul cu oxigen hiperbar in afectiunea mea, din dorinta de a limita cantitatea de antiinflamatoare folosite pina atunci. am fost indrumat sa incep cu 20 sedinte de cite 60 minute, si spre surprinderea mea, disconfortul major avut s-a diminuat substantial. privesc cu incredere la reluarea acestui fel de tratament in eventualitatea in care aceasta afectiune lombara ar mai apare. felicitari pentru implementarea acestui tip de tratament si in romania !

Cristian Z. 55
ANIAFECTIUNE LOMBARA


Numele meu este martin, sunt arhitect si am fost diagnosticat cu boala parkinson la vârsta de 55 de ani. tremurul devenise din ce în ce mai evident, pâna când am descoperit camera hiperbarica. aceasta nu este leacul bolii mele, însa tremurul scade sau chiar dispare timp de mai multe saptamâni, iar eu pot, astfel, sa traiesc o viata normala. este important sa facem cunoscute beneficiile acestui tratament, deoarece nu este foarte raspândit. personal, mi-a schimbat viata.


Martin F. 55 ani
PATOLOGIE BOALA PARKINSON


informati de contact

RETELE SOCIALE