Categories:

     După cum bine știti și din Statutul Cooperativei, baza întâlnirilor noastre, a adunărilor, a conferințelor de lucru, dar mai ales VOTUL ONLINE pentru proiectele și deciziile cooperativei DACIA UNITA, se desfașoară NUMAI ONLINE  și anume pe platforma aplicatiei ZOOM. Așadar pentru a intra cu noi în aceste conferințe, trebuie să vă instalați aplicatia zoom si pentru aceasta intrati pe situl celor de la ZOOM (click pe cuvintul zoom) si o sa va apara o avertizare de folosire a cookies din site, dati ,,Agree and proceed”, dupa care pe ,,Close” si puteti naviga pe pagina de descarcare a aplicatiei.

                  

In imaginea de mai jos, intrand pe situl celor de la ZOOM (click pe cuvintul zoom), gasiti Zoom Client for Meetings si butonul de descarcare pentru a instala aplicatia si a o folosi pe un PC sau pe un laptop. Apasati pe acel buton, faceti descarcarea si apoi faceti instalarea aplicatiei.

    Daca doriti sa folositi aplicatia pe telefonul dvs. asa cum arata si in imaginea de mai jos, dati mai jos pe aceiasi pagina la sectiunea Zoom Mobile Apps , aveti ambele variante de aplicatie pentru cei ce au un Iphone sau un Android. Click pe unul din butoane, in functie de sistemul de operare folosit pe telefonul dvs. si descarcati si apoi instalati aplicatia ZOOM pe telefon.

       Dupa ce ati instalat aplicatia, care este oferita gratis, trebuie sa va inscrieti cu o adresa de email valabila pe care o folositi dvs. sau sa va inscrieti folosind contul dvs. de la Google, daca aveti si utilizati o adresa de Gmail sau sa va inscrieti la zoom prin contul dvs. de la Facebook , asa cum este aratat si in poza de mai jos. Prin inscrierea astfel realizata, va puteti conecta apoi in aplicatia zoom si sa intrati in camera de conferinta cu o camera web (nu este obligatoriu ) si un microfon pentru a putea vorbi si dialoga cu noi in timp real.

    Astfel dupa ce se va anunta linkul de conferinta, postat peste tot in pagina, grup si chaturi, cu citeva minute inainte de ora stabilita, (vezi programul afisat sus in dreapta pe site), linkul va arata asa:  https://zoom.us/j/4483798204 si de fiecare data va fi alt link.  Dati click pe link si se va deschide pagina aplicatiei cu o fereastra mica peste pagina, unde te pune sa alegi sa selectezi aplicatia zoom si apoi apesi pe butonul ,,Deschide linkul” ca in pozele de mai jos. Dupa apasarea butonului, va aparea in aceasi pagina deja deschisa, o alta fereastra mica, unde apare un buton verde ,,Join Audio Conference by Computer” dind click pe el vei intra direct in camera de conferinta.

                  

     Aplicația Zoom pe telefon

     Urmăriți acest video ca să aflați cum să instalați și cum să folosiți aplicația Zoom pe telefon, pentru a intra cu noi în conferințele online.  Dati click pe zoom si aveti linkul de unde trebuie sa instalati aplicatia in functie de dispozitivul dvs. VĂ AȘTEPTĂM!!!

Pagina de Facebook      Grup de Facebook

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *