Categories:

    Acest articol vine în continuarea celor trei articole precedente : ”Hârtia de turnesol a meritocrației” ”Sufatul în iaurt” și ”Ultimatum… expirat”. Recunosc, aceste articole au încercat să provoace o reacție a unor potențiale forțe, dar care, din varii motive, în ciuda unor declarații consensuale, au rămas și rămân fără reacție. Singura reacțieoscilează între nepăsare și aceea de a cotesta aceste acțiuni întreprinse de mine. Desigur, acum mă adresez tuturor celor care au ceva de spus, care în plus ar vrea să facă ceva, trecând dincolo de orgolii, suspiciuni, resentimente, dubii, sau mai știu eu ce(?!). Mă adresez celor care au luat la cunoștință de Proiectul DACIA UNITĂ, care nu s-au mulțumit doar să-l inventarieze alături de alte și alte informații.

   Întrebarea mea este: DE CE oare, cineva care dorește să-și ajute țara, pe el și familia lui, nu ar participa la acest Proiect?! Repet, întreb pe cei care știu Proiectul și totuși nu participă ca acționar în acest proiect. Întrebarea nu este retorică, este cât se poate de pertinentă, iar eventualele răspunsuri primite ne vor face să găsim împreună ceea ce lipsește acestui Proiect, ca să devină unul actractiv pentru căți mai mulți ROMÂNI. Poate noi, promotorii acestui Proiect, greșim, am ales o cale neatractivă, o cale nepotrivită, o cale fără elementul care să genereze ÎNCREDERE. Ajutați-ne să aflăm acest răspuns.

 
   Trebuie să știți un lucru pe care-l tot repet, acela, că promotorii acestui Proiect, cei care au lucrat luni de zile în cea mai deplină democrație participativă, au făcut-o strict voluntar, fără ca nimeni să câștige nici un ban, din contră. In plus, nici pe mai departe nu au absolut nici un drept suplimentar față de oricare investitor, ei fiind simpli slujbași, fără slujbă, fiind purtătorii de cuvânt al cooperatorilor.. Pentru a nu cheltui din banii cooperativei, am încercat să găsim cele mai bune soluții gratuite.
   Bun, în condițile acestea, care sunt la vedere, repet întrebarea : DE CE nu se alătură acestui Proiect un număr important de români, asta în condițile în care Romania este pe cale să-și piardă suveranitatea, iar românii sunt goniți din propria țară, ca să le fie exploatată munca aiurea în lume, în condițile în care Romania nu mai are producție autohtonă, iar Proiectul generează tocmai repararea acestor nedreptăți ?!
    În plus, avem platformă de conferințe unde poate intra, întreba, propune sugestii, oricine dorește să se implice în Proiect. Avem pagină si grup pe facebook, avem site, unde există TOATE informațile posibile referitoare la acest Proiect.
    Avem articole explicative, clipuri video, material de propagandă…și milioane de români nemulțumiți, disperați, fără soluții.
    UNDE SUNT ACEȘTIA ?! Întreb asta, în condițile în care avem multe aprecieri din partea celor ce se informează…dar fără IMPLICARE. 

      N.B.
   În continuare, pentru promovare, vom încerca un parteneriat cu Nașul tv, vom încerca o reclamă invazivă pe facebook (clipuri, mesaje, articole), vom răspândi pliante… dar nu vom ceda. ȘTIM… nu este atât de important să înaintăm repede, cât este de important să nu ne oprim. Și nu ne vom opri. Este adevărat, fără VOI, nu are rost Proiectul, dar poate(?!) veți înțelege, sau ne veți explica… de ce nu (?!).

 

Pagina de Facebook      Grup de Facebook

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.