Categories:

PROIECT DE RENAȘTERE NAȚIONALĂ ȘI UNIRE A POPORULUI ROMAN

 

Proiect independent politic și religios.
Primul proiect moral al unei AFACERI care urmărește Unitatea și solidarizarea românilor de pretutindeni pentru crearea unor comunități prospere și capabile să genereze un nou sistem corect, pe bază de merit, ca alternativă la actualul sistem corupt.
Aceștia vor fi în același timp: INVESTITORI, acționari, consumatori și beneficiari de drept al mărfurilor românești produse de români.

Proiectul urmărește RENAȘTEREA economiei românești, readucerea românilor în țara lor natală, recăpătarea și consolidarea demnității și suveranității României.
Concret, ca prim pas, proiectul este materializat prin crearea unui MAGAZIN ALIMENTAR prin asocierea în participațiune a unui număr foarte mare de români ce vor investi cu scopul obținerii de beneficii financiare.

Ca efect imediat, folosind aceleași principiu economic, antreprenorii și PRODUCĂTORII români vor fi stimulați să producă numai marfă de calitate și economia va renaște ridicând nivelul de trai și generând noi locuri de muncă.
Stimularea FINANCIARĂ și punerea în valoare a potențialului inovator și a GENIULUI românesc.
Readucerea la NORMALITATE a bunului simț ancestral, redeșteptarea VALORILOR spirituale tradiționale ale poporului român.

Pagina de Facebook      Grup de Facebook

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.