Categories:

       Un grup de români am hotărât că trebuie să ne UNIM cât mai mulți, fără întârziere, într-o acțiune comună pentru țară, în așa fel, încât Romania să renască atât moral, cât și economic, iar fiecare roman să poată participa la proiectul de țară DACIA UNITĂ, asigurându-și un confort material decent.
Pentru prima dată, REUȘITA unui proiect și a celor ce vor urma, nu vor mai depinde de alții, vor depinde în totalitate de seriozitatea, corectitudinea, competența, perseverența și încrederea cu care ne vom dedica acestor proiecte comune.

       Proiectul DACIA UNITĂ oferă tuturor românilor posibilitatea să aibă propria lor afacere cinstită, să genereze prosperitate economic țării și românilor.

       Acum, a venit vremea, ca VOI, cei mulți și nedreptățiți, manipulați și exploatați, să descoperiți, că puterea voastră, că puterea noastră, că forța eliberatoare, este UNIREA, este solidatitatea umană…
A venit vremea să ne unim pentru a ne reconstrui țara și viitorul pe criterii morale.
Este momentul să ne luăm soarta în mâini și să promovăm ROMANIA, producția autohtonă în folosul nostru, iar banii să rămână în țară. Astfel, orice român poate deveni, prin participarea la acest proiect de țară, investitor și consumator al produselor cu prioritate românești, încurajând producătorul roman și economia națională să renască.

Doar Uniti Vom Reusi!!!

     MAGAZINUL NOSTRU, este primul proiect al Cooperativei DACIA UNITĂ, un proiect al prezentului și al viitorului prin înfințarea unui lanț de magazine pe tot cuprinsul Romaniei începând cu orașul București, ca mai apoi să cuprindă și celelate orașe ale țării.

    Proiectul nostru, ce poate deveni al tuturor românilor de pretutindeni, este un nou concept de afacere, de relație, în care vom genera prosperitate prin responsabilitate, cinste și respect. Vom trata direct cu producătorii români, cu care vom stabili relații de colaborare loială, fără intermediari, iar cu clienții noștri vom stabili relații de încredere, relații ce pot merge până la parteneriat, ca de altfel și cu toți angajații.    

     MAGAZINUL NOSTRU , este al VOSTRU, al TUTUROR românilor al celor care vor renașterea Romaniei, prosperitate și un viitor mai bun pentru toți românii.

        Să nu credeți nimic înainte de a vă informa, de a întreba, de a ști.
Accesați https://www.facebook.com/groups/PROIECTULMAGAZINULNOSTRU

     Dar nu uitați: sunteți români, iar Romania este țara voastră, este țara noastră, a tuturor românilor de pe acest pământ binecuvîntat. Să nu o mai lăsăm de izbeliște, pradă tuturor aventurierilor.

Pagina de Facebook      Grup de Facebook

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.