Despre Noi Forums Forum Dacia Unita Xenofobia in Cooperativa

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #2537
  User Avatarmarius dragutoiu
  Participant
  Up
  3
  Down
  ::

  Stimati Cooperatori
  Subsemantul este membru cooperator cu 21 de unitati achizitionate, plus alte donatii atat in bani si alte obiecte. EU NU am subscris si nu accept ca si din banii mei sa sustin plata salariului unui angajat al cooperativei care are tendinte si atitudini XENOFOBE. Solicit viitorului CA si CI ca si in prima sedinta pe ordinea de zi fie incluza acesta problema ( pe care eu o consider vitala – pentru imaginea cooperativei). Asa cum am mentionat pe chatul Coop ma abtin temporar spre a face public prin MASS MEDIA (si sau orice alte mijloace pe care le voi considera de cuviinta) confictul si atitudinea acelui angajat al cooperativei.
  MA repet, consider coopertiva si managementul magazinului DIRECT raspunzatori pentru acceptarea tacita, fara a lua masuri drastice si de urgenta la atitudinea XENOFOBA a acestui individ ( indiferent de aportul lui la bunul mers al magazinului- efor pana la urma rasplatit si retribuit). Scuzele prezentate sunt false,ne-sincere ci doar de complezenta deci NU sunt acceptate..

  #2688
  Up
  1
  Down
  ::

  Salut, sunt de acord ca in coop nu trebuie sa existe diferente sau limite ,sunt de acord ca orice persoana “țigan,turc,ungur,tatar” sa fie tratat legal atata timp cat este cetatean Român.

  #2854
  User AvatarNeoaga Casian
  Participant
  Up
  1
  Down
  ::

  Buna seara domnul Marius. Sesizarea dvs este luata in calcul de catre CA si CI, in cadrul sedintei din aceasta seara. In urma viitoarelor sedinte, cu siguranta vom aborda aceasta sesizare, iar dvs veti fi prima persoana care va fi informata cu privire la acest subiect.
  Cu stima, Casian – Consiliul de Integritate (CI).

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.