Xenofobia in Cooperativa

Despre noi Forumuri Forum Dacia Unita Xenofobia in Cooperativa

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #2537
  Up
  4
  Down
  Drăguțoiu Mariusmarius dragutoiu
  Participant

  Stimati Cooperatori
  Subsemantul este membru cooperator cu 21 de unitati achizitionate, plus alte donatii atat in bani si alte obiecte. EU NU am subscris si nu accept ca si din banii mei sa sustin plata salariului unui angajat al cooperativei care are tendinte si atitudini XENOFOBE. Solicit viitorului CA si CI ca si in prima sedinta pe ordinea de zi fie incluza acesta problema ( pe care eu o consider vitala – pentru imaginea cooperativei). Asa cum am mentionat pe chatul Coop ma abtin temporar spre a face public prin MASS MEDIA (si sau orice alte mijloace pe care le voi considera de cuviinta) confictul si atitudinea acelui angajat al cooperativei.
  MA repet, consider coopertiva si managementul magazinului DIRECT raspunzatori pentru acceptarea tacita, fara a lua masuri drastice si de urgenta la atitudinea XENOFOBA a acestui individ ( indiferent de aportul lui la bunul mers al magazinului- efor pana la urma rasplatit si retribuit). Scuzele prezentate sunt false,ne-sincere ci doar de complezenta deci NU sunt acceptate..

  #2688

  Salut, sunt de acord ca in coop nu trebuie sa existe diferente sau limite ,sunt de acord ca orice persoana “țigan,turc,ungur,tatar” sa fie tratat legal atata timp cat este cetatean Român.

  #2854
  Up
  0
  Down
  Neoaga CasianNeoaga Casian
  Participant

  Buna seara domnul Marius. Sesizarea dvs este luata in calcul de catre CA si CI, in cadrul sedintei din aceasta seara. In urma viitoarelor sedinte, cu siguranta vom aborda aceasta sesizare, iar dvs veti fi prima persoana care va fi informata cu privire la acest subiect.
  Cu stima, Casian – Consiliul de Integritate (CI).

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.