PREZENTAREA COOPERATIVEI ȘI ISTORICUL EI

COOPERATIVA DACIA UNITĂ a fost fondată pe data de 29 Martie 2018 la Focșani, la inițiativa unui mic grup de români, care au crezut în idealul de unire a poporului român.

Ideea era asocierea în participațiune a unui număr cât mai mare de români, cu scopul ca împreună să dezvolte proiecte diverse la nivel național, care să evidențieze potențialul și roadele unirii prin beneficii și avantaje pentru fiecare membru cooperator .

Atât numele cooperativei cât și al magazinului au fost alese prin vot, de către membrii cooperatori.

Primul proiect magazinul, pentru că magazinul deține multe elemente propice socializării, sprijinirii reale a producției autohtone și vizualizării beneficiilor pe care unirea le poate oferi, putând fi vizitat oricând de către membrii asociați

Ce avem unic?
Principalele elemente care ne diferențiază de alte entități asociative:

Limitarea la 1% a ponderii investiționale. Nimeni nu poate investi mai mult de 1% din totalul investit de toți ceilalți membri asociați. Rezultă distribuirea echitabilă a beneficiilor către membrii cooperatori.

Votează oamenii, nu banii. Convocarea Adunării Generale a Cooperatorilor precum și votul AGC se fac Online, un membru egal un vot indiferent de suma investită. Rezultă luarea deciziilor în favoarea majorității membrilor.

Sprijinim noi proiecte inițiate de membrii cooperatori. Oferim posibilitatea celor competenți să-și dezvolte ideea, visul, sau proiectul în cadrul cooperativei, în interesul și spre folosul întregii comunități și desigur cu ajutorul acesteia

Cooperativa s-a dovedit a fi forma juridică potrivită pentru a îndeplini toate caracteristicile proiectului inițial – numărul nelimitat de membrii asociați, valoarea fixă a unităților de investiție, limitarea ponderii investiționale.

În prezent Cooperativa Dacia Unită numără peste 350 de membrii cooperatori cu investiții în sume cuprinse între 100 și 3000 de lei (maximul la momentul actual).

Primul proiect, Magazinul Nostru (Patria) este deschis din decembrie 2019 în Brașov (pe Bld 15 Noiembrie nr 50A, lângă filarmonica Patria) și poate fi vizitat zilnic între orele 7:00 – 22:00

Element Grafic Servicii

    VIZIUNE, MISIUNE ȘI VALORI

 • Crearea unei cooperative într-un ecosistem care  să reprezinte potențialul românesc autohton, împreună cu tradițiile românești,  întoarcerea la valorile moștenite de la înaintașii noștri și transmiterea lor urmașilor noștri.

 

Dezvoltarea celei mai mari cooperative din România, atât ca număr de membrii cât și ca valoare, care să genereze progres, încredere, credință în valorile naționale și care să ofere dovada vie a beneficiilor unirii poporului nostru.

 

 •  Redescoperiți DACIA UNITĂ, în care fiecare român participă în mod direct pentru dezvoltarea și promovarea proiectelor autohtone la nivelul comunităților românești de pretutindeni.
Element Grafic Servicii
VIZIUNE, MISIUNE ȘI VALORI
OBIECTIVE

OBIECTIVE

 • Deschiderea de magazine care să aparțină cetățenilor români.
 • Crearea de comunități bazate pe un stil de viață sănătos, care să utilizeze resursele naturale în vederea realizării de produse bio.
 • Susținerea producătorilor autohtoni prin oferirea posibilităților de desfacere și de vânzare a produselor acestora.
 • Garantarea provenienței și a calității produselor oferite.
 • Generarea de beneficii care să fie împărțite în mod echitabil între membrii cooperatori.
 • Promovarea valorilor naționale și a spiritului românesc.
 • Susținerea și asistarea membrilor în vederea dezvoltării de proiecte în acord cu vocația acestora.
 • Crearea de locuri de muncă și de oportunități pentru românii din țară și pentru cei ce se întorc din străinătate.
 • Generarea și creșterea încrederii în noi ca națiune și ca țară.
Element Grafic Servicii

Oferte Cos De Cumparaturi La Magazinul Nostru

PENTRU COMENZI VĂ RUGĂM SĂ SUNAȚI LA ACEST NUMĂR DE TELEFON: 0770956190