Magazinul Nostru

Magazinul Nostru este primul proiect pe care membrii cooperativei Dacia Unită au decis să îl dezvolte.

Magazin fizic pentru că prin specificul său magazinul este un spațiu propice socializării, ce poate fi oricând vizitat de către membrii cooperatori care astfel văd un prim rezultat concret al cooperării lor.

În acord cu necesitățile locului unde sunt amplasate, magazinele cooperativei noastre vor fi tip magazin de cartier, sau de tip băcănie.

Produsele comercializare în magazinele cooperativei Dacia Unită vor fi pe cât de mult posibil, dar nu exclusiv produse românești, locale, tradiționale și cât mai naturale.

De ce nu exclusiv produse românești:

pentru că avem cel puțin câteva produse foarte cerute care nu se produc în România: cafea, orez, masline, ulei de masline, fructe, legume exotice, etcpentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților magazinelor noastre de cartier. Fiecare produs cerut, odată ce nu este adus în magazin, constituie motiv pentru a trimite clienții în alte magazine.

Desigur că unde există produse autohtone acestea vor avea întâietate sau exclusivitate.

Având magazine putem cu adevărat să venim în întâmpinarea producătorului autohton și să îi oferim ceea ce are cel mai mult nevoie – posibilități pentru desfacerea produselor.

Deasemenea putem ține ”în casă” o parte din potențialul nostru de cumpărături.

Căutăm cât mai multe produse locale, de calitate, nu cerem taxe de raft sau de magazin, și nu impunem cantități mari.

Produsele aduse în magazin pentru comercializare trebuie să fie însoțite de actele ce garantează proveniența și conformitatea acestora.

Primul Magazin al cooperativei Dacia Unită a fost deschis la Brașov, pe Bld 15 Noiembrie nr 50A, lângă Filarmonica Patria într-o locație cu aproximativ 150 mp la 17 decembrie 2019.

Acest prim magazin a constituit o sursă de provocări trecute în cea mai mare parte cu bine prin eforturile și mobilizarea membrilor cooperatori, dovedindu-se importanța numărului mare de membrii asociați.

Rafturile noastre s-au umplut în timp, numărul de clienți a cresut, am crescut numărul de producători cu care colaborăm, am trecut perioada de izolare și am acumulat experiență pe multe planuri.

Al doilea magazin, dar și încă 300 de membri cooperatori au devenit obiectivele cooperativei pentru luna august 2020 pe care vă îndemnăm să le sprijiniți devenind membru cooperator.  înscriere pas cu pas.

Odată cu oportunitatea găsirii unui spațiu cu potențial superior primului magazin, am început să acționăm pentru a amenaja noul magazin ce va fi localizat într-o zonă de blocuri tot din Brașov, a cărui locație o vom anunța în curând.

Pentru a încununa lansarea noului magazin, vom oferi o opțiune nouă ce va avea multiple efecte benefice asupra dezvoltării cooperativei și a creșterii rulajelor în magazine. 

Membrii cooperatori vor putea acționa pentru a primi 4 bonuri valorice în valoare de câte 25 de lei pentru fiecare Unitate de Investiție deținută. (Folosirea bonurilor valorice, a voucherelor este opțională și se supune unor termene și condiții)

Valoarea unei Unități de Investiție este 100 lei și este gândită să poată fi accesibilă chiar și unui elev, astfel că sprijinirea proiectelor cooperativei noastre devine doar UN GEST accesibil tuturor persoanelor fizice !

Acest gest făcut de 300 de români însemnă un nou magazin și pregătiri pentru noi proiecte.

Cu 3000 de lei puteți avea astăzi maximul de 1% din acest frumos proiect național care este Cooperativa Dacia Unită.

Proiecte dezvoltate de românii de pretutindeni

Din Drag și Dor de România !

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.