Membrii Consiliilor De Administrație Și De Integritate

Membri CA

Alexandra Nica

Alexa, 25 ani, Brasov. Marketing&Sales management la Marusia Events. Nou membru care doreste sa isi puna la dispozitie experienta si cunostintile pentru binele cooperativei.

Presedintele Cooperativei              Zamfir Catalin

45 ani, Craiova.   Manager de proiect cu multa experienta in domeniul cooperativelor. Datorita experientei sale ar putea aduce noi furnizori in magazinul Dacia Unita, si noi membrii in Cooperativa, de asemena se poate ocupa de deschiderea a noi afaceri ale Cooperativei. 

Vice presedinte                               Valerica Bulboaca

Valerica, 65 ani, Bucuresti. Pensionar.

 ‘Fost președinte al coop. De profesie electrician, Lucrez în domeniul tehnic al instalațiilor electrice, sanitare și termice. Doresc sa ajut și sa inițiez un nou proiect în cadrul cooperativei care sa devina aplicabil și sustenabil încă din prima luna de la începerea lui. Am timp și disponibilitate pentru orice activitate în cadrul cooperativei. La nivel de conducere și nu numai. Actual, sunt responsabil pe partea de activitate bancara a coop.

Cristina Nistor

Cristina, 38 ani Medias.            Agent imobiliar si consilier senatul Romaniei.                                Nou membru cooperator, implicat in activitatile proiectului nostru care doreste sa ajute in dezvoltarea cooperativei.

 Mihai Copaci

Mihai, 59 ani, Vrancea.     Jurist, membru fondator al Cooperativei Dacia Unita, a sprijinit cooperativa de la constituire in cea ce priveste activitatea juridica, financiara si de business. Prin activitatea firmei pe care o reprezinta ca membru asociat al cooperativei in domeniul vitivinicole a lansat primul produsul al cooperativei: vinul Sarba Dacia Unita.                    Ca viziune privind viitorul cooperativei sustine atragerea de noi membri, firme si sustinatori al proiectului Dacia Unita.

MEMBRI CI

Osan Ioan

Osan, 49 ani, Spania.                Sofer de tir in comunitatea europeana, membru activ si de baza al consiliului de integritate incepand din 2019 pana in prezent.

Iosif Kovacs

Iosif, 57 ani, Londra.     Cetatean american si roman.   A terminat facultatea de business marketing si administratie in Ilinois. A avut multe firme si este membru fondator la fondul de investiti in Romania dar si actionar la mai multe firme atat in America cat in Anglia.

Poate folosi experienta acumulata pentru a porni noi proiecte in Cooperativa. Propune infintarea unui fond de dezvoltare pentru extinderea activitatilor cooperativei pe viitor.Gabriel Posea

Gabriel, 41 ani, Brasov.       Pompier, este initiatorul proiectului Magazinul Nostru actual membru al consiuliului de integritate implicat in activitatea cooperativei si a magazinului.