Membri Consiliului de Administrație și Consiliului de Integritate

Membri C.A.

   Presedintele Cooperativei    
Zamfir Constantin-Catalin

Catalin, 45 ani, Craiova.   Manager de proiect cu peste 20de ani experienta in afaceri.

Are o indelungata activitate in proiecte civice, ecologice si culturale.

Datorita experientei sale ar putea aduce noi furnizori in magazinul Dacia Unita, si noi membri in Cooperativa, de asemena se poate ocupa de deschiderea de noi proiecte ale Cooperativei. 

   Vicepresedinte  
Valerica Bulboaca

Valerica, 65 ani, Bucuresti. Pensionar.

 ‘Fost președinte al coop. De profesie electrician, Lucrez în domeniul tehnic al instalațiilor electrice, sanitare și termice. Doresc sa ajut și sa inițiez un nou proiect în cadrul cooperativei care sa devina aplicabil și sustenabil încă din prima luna de la începerea lui. Am timp și disponibilitate pentru orice activitate în cadrul cooperativei. La nivel de conducere și nu numai. Actual, sunt responsabil pe partea de activitate bancara a coop.

Alexandra Nica

Alexa, 25 ani, Brasov. Marketing&Sales management la Marusia Events. Nou membru care doreste sa isi puna la dispozitie experienta si cunostintile pentru binele cooperativei.

Cristina Nistor

Cristina, 38 ani Medias.                                        Agent imobiliar si fost consilier in Senatul Romaniei.               

 Nou membru cooperator, implicat in activitatile proiectului nostru care doreste sa ajute in dezvoltarea Cooperativei.

 Georgeta Alexandrina Mihail

Alexandrina, 68 ani, Bucuresti

Manager de 28 de ani în SRL-uri cu producție articole artizanale, IT-Computer-Games, editură cărți si reviste, organizare cursuri de limba germană, câștigătoare la nivel național a unui concurs în domeniul MLM, autoare de cărți, proiecte, concursuri de talente, din iubire pentru neam și țară din 2010 este implicată fizic, psihic și financiar în acțiuni civice pentru binele tuturor, cu acțiuni încununate de succes în domeniul de salvare/ prelungire și creștere a calitătii vieții.

Ca româncă geto-dacă, ca membră in diferite asociații și grupuri civice luptă împotriva corupției, a manipularii, a jafului și a minciunii.

Ca membră în Coop. Dacia Unită, considerând că fiecare om merită să ducă un trai decent și fără stres în propria-i tara este hotărâtă să acționeze sincer împreună cu toți membrii actuali și viitori la realizarea tuturor proiectelor benefice fiecărui cetățean. Pentru reușită crede în unirea și sprijinul reciproc al tuturor romanilor din țară și de peste hotare.

MEMBRI CI

Osan Ioan

Osan, 49 ani, Spania.                Sofer de tir in comunitatea europeana, membru activ si de baza al consiliului de integritate incepand din 2019 pana in prezent.

Iosif Kovacs

Iosif, 57 ani, Londra.     Cetatean american si roman.   A terminat facultatea de business marketing si administratie in Ilinois. A avut multe firme si este membru fondator la fondul de investiti in Romania dar si actionar la mai multe firme atat in America cat in Anglia.

Poate folosi experienta acumulata pentru a porni noi proiecte in Cooperativa. Propune infintarea unui fond de dezvoltare pentru extinderea activitatilor cooperativei pe viitor.Gabriel Posea

Gabriel, 41 ani, Brasov.       Pompier, este initiatorul proiectului Magazinul Nostru actual membru al consiuliului de integritate implicat in activitatea cooperativei si a magazinului.