Membri Consiliului de Administrație și Consiliului de Integritate

Membri C.A.

=

=

   Vicepresedinte  
Valerica Bulboaca

Valerica, 65 ani, București. Pensionar.

 ‘Fost președinte al cooperativei. De profesie electrician, Lucrez în domeniul tehnic al instalațiilor electrice, sanitare și termice. Doresc sa ajut și sa inițiez un nou proiect în cadrul cooperativei care sa devina aplicabil și sustenabil încă din prima luna de la începerea lui. Am timp și disponibilitate pentru orice activitate în cadrul cooperativei. La nivel de conducere și nu numai. Actual, sunt responsabil pe partea de activitate bancara a coop.

Alexandra Nica

Alexa, 25 ani, Brașov. Marketing&Sales management la Marusia Events. Nou membru care dorește sa își pună la dispoziție experienta si cunoștințele pentru binele cooperativei.

Cristina Nistor

Cristina, 38 ani Mediaș.                    Agent imobiliar si fost consilier in Senatul ROMÂNIEI.               

 Nou membru cooperator, implicat in activitățile proiectului nostru care dorește sa ajute in dezvoltarea Cooperativei.

MEMBRI CI

Osan Ioan

Osan, 49 ani, Spania.        Șofer de tir in comunitatea europeana, membru activ si de baza al consiliului de integritate începând din 2019 pana in prezent.

Iosif Kovacs

Iosif, 57 ani, Londra.     Cetățean roman care are rezidenta permanenta in SUA .   A terminat facultatea de business marketing si administrație in Illinois. A avut multe firme si este membru fondator la fondul de investiți in România dar si acționar la mai multe firme atât in America cat in Anglia.

Poate folosi experienta acumulata pentru a porni noi proiecte in Cooperativa. Propune înființarea unui fond de dezvoltare pentru extinderea activităților cooperativei pe viitor.Gabriel Posea

Gabriel, 41 ani, Brașov.    Pompier, este inițiatorul proiectului Magazinul Nostru actual membru al consiliului de integritate implicat in activitatea cooperativei si a magazinului. 

RADU RADULESCU

Radu, 53 ani, Ploiești, angajat OMV- Petrom, actual membru in consiliul de integritate.

Doresc sa fiu un membru activ al Cooperativei prin promovarea de noi proiecte si programe pentru dezvoltarea si imaginea Daciei Unite. 

LAURENTIU SUTAN

Laurențiu, născut la 15.09.1969 in Pitești. Am absolvit Liceul de Matematica Fizica nr 1 Pitești.

Am specializarea electronist automatizări si electrician cat 2.

Am absolvit Facultatea de Inginerie Pitești secția TCM.

In prezent lucrez ca inginer si sunt si proprietarul Linea Body Care SRL- magazin naturist din 1998. Este super pasiunea mea. Sunt si asistent de farmacie si tehnician nutriționist.

VASILE VALI CORBEANU

Membru al mișcării Meritocrate din România si Membru Cooperativa Dacia Unita.

Membru si ”cercetător” in grupurile Fundației Kese – tehnologii plasmatice aplicate in agricultura, medicina si free energy. – Studiu si experimente bazate pe moștenirea publica lăsată de Nicole Tesla, completata cu studiul si nexperimentarea diverselor soluții alternative de free-energy. – Membru fondator in asociația prosumatorilor de energie fotovoltaica din România. – Preocupat de agricultura organica, permacultura si soluții agricole prietenoase si in armonie cu mediul, ca fundament pentru definirea unei gospodarii țărănești auto sustenabile, in contextul anului 2022

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.