Categories:

 

 

 

 CONSIDERAȚII GENERALE

Momentan, Cooperativa deține:
Site-ul daciaunita.ro, landing page paginamea.daciaunita.ro
Pagina Fb https://www.facebook.com/ProiectulMagazinulNostru
Grup Fb https://www.facebook.com/groups/PROIECTULMAGAZINULNOSTRU
Chaturi Fb: Chatul de start – START DACIA UNITA , Chatul principal – Cooperativa Dacia Unita
Chat de lucru, autoresponder, E-mail: secretariat@daciaunita.ro, proiectmagazinulnostru@gmail.com
Plata cu cardul: Plata Unităților de Investiție

LANDING PAGE

Oferiți linkul de landing page: https://paginamea.daciaunita.ro atunci când doriți să oferiți o primă informație despre Proiect și despre Cooperativă.

După parcurgerea informației din landing page, onoratul nostru vizitator / onorata noastră vizitatoare:
– se poate abona pentru a primi imediat un e-mail cu mai multe detalii și ulterior noutățile din cadrul Cooperativei (pe care le primesc și cooperatorii prin e-mail), pentru a decide când și dacă ni se alătură, sau
– poate deveni Membru Cooperator, accesând butonul potrivit, ajunge pe site-ul daciaunita.ro la Secțiunea Pagina Investitorului unde se află și Formularul de Înscriere.

PAGINA DE FACEBOOK

Pagina de Facebook Proiectul Magazinul Nostru – locul unde găsiți noutăți, articole, poze, video, etc. Aici pot posta doar administratorii paginii. DAȚI LIKE ȘI SĂ O RECOMANDAȚI PRIETENILOR DVS DE PE FACEBOOK ! https://www.facebook.com/ProiectulMagazinulNostru

GRUPUL DE FACEBOOK

PROIECTUL MAGAZINUL NOSTRU – Scris cu MAJUSCULE

https://www.facebook.com/groups/PROIECTULMAGAZINULNOSTRU

Dacă ai aflat despre noi, dar nu esti înscris în grup, te rugăm să te înscrii AICI
După ce EXPLICAȚI pritenilor și cunoștințelor despre Proiect, iar ACEȘTIA VĂ DAU ACCEPTUL, ADĂUGAȚI-I PE GRUPUL DE FACEBOOK.
Introducerera efectivă în grup se face de către Membrii Echipei Suport a Cooperativei, după o discuție în prealbil.

Fiind un Grup de Facebook, toți membrii pot posta ceea ce consideră relevant, dar cu respectarea specificului Grupului. Se poate posta în legătură cu Proiectul, patriotismul, necesitatea de a ne uni, producția și producătorii români, inteligența românească, aspecte legate de țară, economia, istoria adevărată,etc.

Nu se va posta despre partide politice, dar se poate posta despre atitudine civică, sau despre democrația participativă! Nu se va posta despre confesiuni religioase, dar se poate posta despre spiritualitate în mod curat, respectând credințele celorlalți.

Share-uirea informațiilor despre Proiect de către membrii cooperatori ajută foarte mult la promovare, fiecare persoană având cercul său de influiență pe online.

CHATUL DE START – START DACIA UNITA

Odată ce ați fost introduși în Grupul de Facebook, sunteți introduși și în Chatul de Start, alături de cei care deasemeni susțin Proiectul dar nu au devenit încă Membrii Cooperatori. Este bine de știut că pentru a nu fi deranjați de discuțiile celorlalți, puteți opri notificările din setări.

FIECARE DINTRE NOI TREBUIE SĂ FIE CONȘTIENT CĂ ORICE POSTEAZĂ SAU SCRIE ÎN CHATURI VA FI VĂZUT DE ZECI, POATE SUTE DE PERSOANE! Astfel că trebuie să ne gândim că aceste postări NE REPREZINTĂ ȘI TOTODATĂ OCUPĂ TIMPUL CELORLALȚI !!!

Multe persoane părăsesc chaturile datorită deranjului provocat de postările și discuțiile inutile din chaturi !!! Astfel, haideți să fim cât mai educați și respectuoși în postările și discuțiile noastre din chaturi și nu numai !

Seara la ora 20 pe toate chaturile se afișează linkul de Conferință Online.

CHATUL PRINCIPAL – COOPERATIVA DACIA UNITA

În acest chat sunt introduși toți cei care au luat Unități de Investiție, deci Membrii Cooperatori cu drepturi depline. Dacă sunteți Cooperator și nu ați fost introdus/ă în acest chat, vă rugăm să solicitați să fiți introdus/ă.

CHATURILE DE LUCRU

Membrii departamentelor de lucru își pot face chaturi în care să discute pentru a-și putea desfășura activitățile.

FORUMUL

Accesul către FORUM se face din site-ul nostru – cooperativadaciaunita.ro

Fiind securizat permite accesul exclusiv Membrilor Cooperatori cu drepturi depline !
– Avem platforma de vot on-line – pentru a lua împreună cele mai importante decizii ale Cooperativei.
– Membrii Cooperatori pot face propuneri și sesizări pentru a putea fi susținute de către ceilalți membrii în vederea dezbaterii.
– Sunt afișate multe informații importante despre cooperativă și despre membrii cooperatori.

Vă rugăm solicitați ajutorul Echipei Suport dacă nu vă descurcați cu înregistrarea în Contul de Forum !

La înscrierea în Forum trebuie sa creați un cont cu NUMELE ȘI PRENUMELE REALE și ACEEAȘI ADRESĂ DE E-MAIL FOLOSITĂ LA ÎNSCRIEREA PE SITE și în Cererea de Aderare ca Membru Cooperator.

Completarea Contului în FORUM se face NUMAI DUPĂ PRIMIREA E-MAILULUI DE CONFIRMARE a calității de Membru Cooperator.

PAȘII NECESARI PENTRU

ÎNREGISTRAREA CA MEMBRU COOPERATOR

Citiți Descrierea Proiectului, Statului și Principiile Cooperativei 

– Completați FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE din Secțiunea Pagina Investitorului. La adresa de rezidență scrieți adresa din afara țării (dacă este cazul)

– În fereastra nouă ce se deschide, accesând butoanele aveți posibilitatea de a merge către Site-ul cooperativadaciaunita.ro, sau să gestionați datele personale completate mai devreme în formularul de pe site.

– Veți primi un al doilea e-mail, ce contine Cererea de Aderare pe care o puteți completa dând REPLY la e-mailul primit, sau editând Cererea de Aderare într-un document word sau pdf.
– Dacă veți completa Cererea de Aderare pe hârtie, aceasta trebuie semnată, apoi scanată sau fotografiată și trimisă pe e-mailul Cooperativei. Cererea de aderare este un document important care se tipărește (inclusiv din e-mail) și se depune la arhiva Cooperativei.

 Plata Unităților de Investiție – se poate face:
– folosind platforma online euplatesc.ro accesând linkul de sub Formularul de aderare din secțiunea Pagina Investitorului.
– prin depunere direct la ghișeul Băncii Transilvania.
– prin transfer bancar,
– prin transfer folosind diverși operatori cum ar fi OPAL care au comisioane mai mici pentru transferul în special din afara tării.

– veți primi e-mailul de confirmare.

Membrii Echipei Suport a Cooperativei verifică veridicitatea datelor completate (1) în Formularul din site, (2) în  Cererea de Aderare și (3) la plata Unităților de Investiție, apoi, prin investirea pe care o au din partea Consiliului de Administrație vor trimire e-mailul de confirmare a calității de Membru Cooperator. 

Verificati dacă e-mailurile primite nu au ajuns în folderul spam

Pe aceeași adresă de e-mail veți primi și informațiile necesare pentru a participa la Adunările Generale Ordinare și Extraordinare ale Cooperativei.

Pagina de Facebook      Grup de Facebook

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.