Categories:

                                                                       Români din toate țările uniți-vă !

     Dragi prieteni, dragi români iubitori de patrie, dreptate și adevăr, Cooperativa DACIA UNITĂ organizează un Eveniment național și internațional în care sunt invitați toți cei care mai simt românește, toți cei care mai cred în puterea solidarității în jurul valorilor perene, toți cei care mai cred în renașterea Romaniei. Fie că simpatizați cu ideile meritocrate, fie că sunteți atașați Proiectului Dacia Unită, fie că doriți să ne întregim ca popor, fie că vă doriți prosperitate materială, cu toții sunteți bineveniți la acest Eveniment excepțional.

     Astfel, sâmbătă 4 august la Sinaia, în hotelul New Montana, veți avea ocazia să vă întâlniți cu d-nul Laurențiu Primo – președintele M.M, cu d-nul Radu Călin – vicepreședintele M.M și președintele Cooperativei Dacia Unită și cu D-nul Corbeanu Vasile – președintele mișcării Focul Dacic. De asemeni vom mai avea invitați de marcă, care vor constitui una din multele surprise pe care vi le rezervă acest Eveniment. Cu prilejul acestei întâlniri, cooperatorilor prezenți li se vor înmâna Certificatele Omagiale de Investitor. Fiecare membru cooperator, este rugat să vină însoțit de una sau mai multe persoane, care vor avea prilejul să afle multe detalii despre Proiect și care vor fi martorii și beneficiarii altor surprize dintre cele mai plăcute. Nu este suficient să vă declarați nemulțumirile, să vă lamentați, să vă simțiți trădați și dezamăgiți de cele ce se petrec în lume. Orice problemă are o soluție, iar NOI, doar împreună, uniți, solidari, avem soluția salvatoare. Nu credeți nimic, până ce nu veți vedea, experimenta, realiza …dv. înșivă acest adevăr. Pentru aceasta, prezența la acest Eveniment este OBLIGATORIE, altfel, înseamnă că nemulțumirile voastre sunt vorbe goale.

   ACȚIUNEA înseamnă CURAJ, INTELIGENȚĂ, CONȘTIENTIZARE, iar acestea generează  COMPASIUNE, iar FORȚA COMPASIUNII, este de neoprit.

   Primul eveniment al Cooperativei DACIA UNITĂ, ce va avea loc la SINAIA in data de 4 AUGUST 2018 intre orele  10:00 – 17:00, aduce la cunostinta tuturor romanilor primul proiect unic de tara si pentru tara, PROIECTUL MAGAZINUL NOSTRU.

     De ce să fii la acest eveniment :
–  Pentru că meriți să fi tratat ca un investitor și patriot veritabil  !
–  Vei afla povestea Proiectului, beneficiile și efectele pe care le poate genera!
–  Vei descoperi cum, acest Proiect generează schimbare profundă spirituală! Interesul financiar fiind subsidiar !
–  Pentru că și tu dorești să crească numărul investitorilor și ești conștient că în imaginile de la eveniment este esențial să se vadă mulți oameni, nu puțini !
–  Pentru că ne vei cunoaște pe noi, cei care zi de zi punem suflet ca Proiectul să  meargă înainte și pe cei care îl susțin alături de noi !
–  Pentru a nu rata ocazia de a întâlni câțiva Oameni Demni de Merit si alți invitați surpriză.
–  Pentru că toți  cei care vor avea minim un invitat (care nu este încă Cooperator) vor primi un cadou de valoare !
–  Vom oferi deasemenea un cadou prețios și invitaților !
–  Pentru că vei simți Valorile și Spiritul Național Românesc !
–  Pentru că va fi locul de plecare spre Padina – Bucegi, unde vom avea o tabără la care ai putea participa cel puțin o noapte (a doua zi este Duminică). Se ajunge sus cu mașinile în maxim 30 de minute.

    Prețul de participare la eveniment este de 200 lei, inclusiv invitații plătesc biletul, iar pauză de cafea și bufet suedez sunt incluse. Atenție, nu este inclusă cazarea!

Data limită pentru înscriere și confirmare este 19 iulie 2018.

 

IN ATENTIA DVS. !!!

In urma hotaririi CA, s-a decis prelungirea datei de inscriere ca fiind pana pe 23 iulie 2018, deoarece vom avea o emisiune de promovare a proiectului pe AGRO TV, in data de 22 iulie 2018, ora 14:00.

Incepand cu data de 26 iulie 2018 persoanele care vor veni la eveniment vor plati biletul la intrare.

 

Telefon de contact: 0770 317 005

Pagina de Facebook      Grup de Facebook

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.