Categories:

       Proiectul Magazinul Nostru este Meritocrație aplicată – adică democrație participativă aplicată. Adică este gândit să demonstreze faptul că Doctrina Meritocrată elaborată de dl Primo Laurențiu NU ESTE UTOPIE! Că putem ȘI FĂRĂ REPREZENTANȚI !

       Datorită avansării tehnologiei, folosind dezbaterile și Votul Online vom lua singuri deciziile. Majoritatea având întotdeauna dreptate! Opoziția dovedindu-se a fi o aberație. Pentru că dacă ar fi cazul ca majoritatea să greșească, oricând va putea redezbate și corecta o decizie greșită. Punând la conducerea proiectului oameni aleși pe bază de merit și nu pe bază de structuri politice, vom avea mereu cele mai potrivite optiuni de ales.

     Astfel, noi nu putem să susținem democrația reprezentativă trădătoare și infidelă. Noi nu putem să facem acest Proiect unul politic. Sunteți destui care puteți face fapte prin forța partidelor. Pe mine însă nu m-ați convins! Dimpotrivă! Dacă un politician ar adera la Proiect din poziția de politician, ar anula unul din cele mai importante efecte ale Proiectului. Ne-ar arăta nouă, celor care credem în Proiect că el ne-a ajutat, că nu putem fără politicieni. S-ar mânji de merite pe spatele nostru! Dar cel mai grav, ar anula caracteristica participativă a Proiectului.

     Noi ne luăm deciziile singuri, fără reprezentanți!

Pagina de Facebook      Grup de Facebook

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.