Categories:

EVENIMENT 10 august 2019 (Cheile Grădiștei–Moeciu)
Am încheiat cu bucurie al doilea eveniment al Cooperativei Dacia Unită, la care au participat 55 de persoane.
Am avut un eveniment mai bun dacât cel de anul trecut, un eveniment la care cel mai impresionant aspect a fost calitatea excepțională a oamenilor.
Un eveniment cu o atmosferă prietenească, familială, plină de vise realizabile și de speranță, în care am aflat și văzut multe informații și lucruri interesante, în care s-au regăsit atât provocări solicitante, cât și râsete și voie bună, mai ales seara la pensiune.
Cu ocazia evenimentului avem alături doi noi membri cu 2100 lei și în total avem 73 de noi Unitati de Investiție cu care am depășit 170 000 lei – Valoarea Fondului de Dezvoltare.
Făcând mult voluntariat, în număr restrâns de persoane, fără să plătim specialiști inclusiv pe organizarea de evenimente, învățăm din experiență directă, facem lucrurile cu dăruire și gestionăm cu grijă banii.
Trebuie apreciat ajutorul pe care l-au dat doamnele Lena Oșan, Mihaela Ripa și Daniela Chicuș, care au preluat evidența cheltuielilor și a făcut-o ca la carte, ceea ce a ajutat foarte, foarte mult !
Am avut materiale promoționale noi pe care le vom folosi pentru a recomanda proiectul, dar și unele pe care le vom folosi la următoarele evenimente.
Întâlnirea era absolut necesară în primul rând pentru a ne cunoaște!
S-au legat prietenii frumoase și s-a mărit echipa activă.
Linkul de conferință https://zoom.us/j/4786633044

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.