Categories:

     Fie că este vorba de chat-ul de ”Start”, fie că vorbim de chat-ul ”Magazinului meritocrat”, cei care vor fi introduși în aceste mijloace de comunicare, vor trebui să respecte anumite reguli absolut obligatorii, asta în vederea unei corecte relaționări în consens cu obiectivele Cooperativei DACIA UNITĂ.

  Astfel, nu sunt admise în comentarii, luări de poziție agresive, limbajul ireverențios, delațiuni, atacul la persoană, ironii resentimentare, sau… să se răspundă la aceste atitudini, cu același comportament inadmisibil. Acest aspect este valabil atât pe chat-uri, în Grup si Pagina noastră de Facebook, cât și în conferințele on-line. ASADAR, PERSOANELE CARE VOR GENERA ASTFEL DE SITUATII VOR FI INLATURATE DIN GRUP SI CHATURI. LA PRIMA ABATERE DE LA ACESTE REGULI VA PRIMI O ATENTIONARE SI TRIMIS SA SE DOCUMENTEZE DE PE SITE DESPRE ACEST REGULAMENT, IAR IN CAZUL IN CARE VA CONTINUA CU ACEASI ATITUDINE REA VOITOARE, VA FI EXCLUS IMEDIAT DE PESTE TOT UNDE A FOST ACCEPTAT!!!

Regulament de functionare pe chat, grup si pagina dedicata proiectului
      De asemeni, nimeni nu are dreptul să introducă în Grupul de Facebook al Proiectului Magazinul Nostru, la secțiunea dedicată intrării în grupul nostru, ca membru participant și mai apoi ca eventual membru cooperator/investitor, decât persoanele cu care aceștia au discutat în prealabil despre acest Proiect și au căpătat ACCEPTUL acestora de a fi introduse pe lista de așteptare a Grupului nostru. Vă rugăm imperios acest lucru, asta, pentru a evita situații neplăcute generate de nerespectarea acestor proceduri de BUN SIMȚ. Iar daca cei care au fost invitati sa intre in grup, nu raspund la mesajul de intimpinare si nu isi da acordul ca vor sa intre in grup in timp de 7 zile, vor fi stersi de pe lista de asteptare a grupului.

      Acum, în ceea ce privește o prevedere statutară a Proiectului Magazinului Nostru, care specifică în mod expres faptul, că DACIA UNITĂ, este un proiect APOLITIC și ACONFESIONAL. Pe cale de consecință, atât în chat-uri, cât si în conferințe, NU SE VOR ABORDA, DEZBATE ȘI DETALIA SUBIECTE CU CARACTER POLITIC, RELIGIOS SAU DESPRE SISTEME FINANCIARE DE TIP PONZI, PIRAMIDALE DE TIP MLM. Pentru cine dorește să-și exprime puncte de vedere referitoare la aceste subiecte, cu siguranță vor găsi nenumărate Grupuri si Pagini de Facebook, care agrează și tratează cu generozitate asemenea subiecte.

     Având credința, că nu am cerut decât lucruri absolut firești, vă mulțumim pentru înțelegere.

Pagina de Facebook      Grup de Facebook

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *