Categories:

     Văd, aud un număr semnificativ de oameni, cărora le ”place” acest Proiect, DACIA UNITĂ, dar care stau în expectativă, nu vor să se implice ”încă”. Vor să-l vadă mai întâi pornit, funcționând și dacă ”merge”, hop și ei, să vină la „sigur”, fără riscuri…
    Știu, până acum mai toate proiectele au fost tunuri, înșelătorii, inginerii financiare, golănii, iar acum oamenii prudenți ”suflă și în iaurt” înainte să își mai dea girul. Este o atitudine firească…până la un punct. Ei bine, punctul acesta face diferența. Diferența între oamenii informați, încrezători, cei care mai cred în șansa Romaniei de a mai supraviețui ca țară suverană, în șansa de a recăpăta demnitatea terfelită de politicile guvernelor și cei dezamăgiți total, neîncrezători, reticienți, pasivi. Repet, aceștia din urmă au toate circumstanțele să fie dezamăgiți. Dar tocmai de aceea nu trebuie să accepte să cadă și ultima redută: SPERANȚA. Să accepte SCLAVIA, robia pusă la cale de grupurile de interese meschine, de exploatatorii lor.
    Suntem în ceasul al doisprezecelea, nu mai este loc de întors, de manevre și nici timp de pierdut. Am scăpat toate trenurile șanselor trecute prin gara Romaniei, iar gării i s-au scos acum șinele. Nu mai avem ce aștepta, ce spera de la alții. Nu mai priviți în ”sus” așteptând vreo minune politică sau Dumnezeiască. Priviți în voi, în jurul vostru, la copiii, părinții, soțiile și soții voștri, priviți la semenii voștri, la pământurile, munții și pădurile țării, care vă sunt furate cu acte în ”regulă”(?!), în urma unor conspirații dintre trădători.

suflatul in iaurt

     Vă place ce vedeți?! Mai puteți îndura rușinea de a muncii pentru prosperitatea altor țări, în timp ce țara voastră piere, vă este colonizată, în timp ce copiii voștri nu mai știu unde și ce reprezintă… ACASĂ, care plâng de dorul vostru, sau vorbesc mai bine alte limbi, decât româna?! Întrebați-i ce înseamnă pentru ei ACASĂ. Veți vedea că nu mai știu.
    Vă place să vedeți cum vă mor părinții în ”lipsă”, iar voi sunteți rătăciți aiurea prin lume?! Munciți tot mai mult, pentru tot mai puțin, gata să vă luați mai multe slujbe…doar, doar vă veți căpătui.
    Voi, cei ce nu mai acceptați să mai fiți umiliți în țara voastră și aiurea, voi cei care nu mai acceptați să vă mulțumiți cu firimiturile mesei ”îmbogățiților” din munca voastră, cei care ați mai păstrat un dram de iubire pentru plaiurile unde ați văzut pentru prima dată LUMINA… UNIȚI-VĂ !
    Acest Proiect DACIA UNITĂ reprezinta șansa de a ne regăsi, de a ne revigora economia, de a ne asigura o prosperitate decentă, de a deveni o FORȚĂ numită SOLIDARITATE.
    Suntem o FORȚĂ de neoprit, nu prin puterea de a ne ucide între noi, de a ne fura, exploata, trăda. Suntem o forță de neoprit prin capacitatea de a ne uni, a colabora, a conlucra, a coopera. Suntem o forță de neoprit prin puterea de a ne IUBI, de a COMPASIONA în vederea singurului BINE UNIVERSAL, care este BINELE COMUN.
    ACUM…nu mâine, nu altădată, nu cândva…
… Să nu credeți nimic înainte de a vă informa, de a întreba, de a ști.  

    Dar nu uitați: sunteți români, iar Romania este țara voastră, este țara noastră, a tuturor românilor de pe acest pământ binecuvîntat. Să nu o mai lăsăm de izbeliște, pradă tuturor aventurierilor.

Pagina de Facebook      Grup de Facebook

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.