Categories:

    Proiectul cooperatist Dacia Unită a fost lansat pe piața publică de luni bune. Chiar dacă un număr important de oameni nu l-au cunoscut încă, celor cărora le era la îndemână, celor care doreau, cel puțin declarativ, ACȚIUNE, cei care clamau nevoia SOLUȚILOR, pentru ca țara cu românii să iasă din impas, le-au ajuns suficiente informații, așa încât, să poate participa cu încredere la acest Proiect de renaștere națională. Acești presupuși dornici de acțiune, de soluții, sunt cei care fac parte dintre susținătorii(declarativ?!) ai meritocrației, cât și cei, care se lamentează clipă de clipă…tot declarativ, de situația inacceptabilă a țării și a românilor goniți din țară, sau a celor aflați în Romania, într-o țară pe cale să-și piardă suveranitatea, identitatea, tradițile, să devină o colonie a intereselor străine.
    Acest Proiect, în care Consiliul de Administrație are rolul de a fi purtătorul de cuvânt al decizilor Adunării Generale a Cooperatorilor, în care oricine poate propune SOLUȚII ce vor intra în dezbatere, în care prin votul on-line decizile vor aparține doar Adunării Generale, iar decizile vor fi luate în timp util, în care prin limitarea ponderii investiției NIMENI nu va putea prelua controlul cooperativei, în care pot participa NUMAI investitori români, în care vor fi promovați DOAR producători români, în care produsele achiziționate vor fi OBLIGATORIU cele naturale, in care totul este TRANSPARENT, a nu participa la acest PROIECT, după ce ai aflat de el, CU TOT RESPECTUL, dovedește inconștiență, sau fără respect, dovedește rea credință. Altă posibilitate nu există.

   

     Vom începe o campanie de promovare susținută, adresându-ne câtor mai mulți români din țară și de pretutindeni. Refuz să cred, că un om normal, un român, fie din țară, sau gonit să slugărească la străini, poate refuza să se alăture acestui proiect generos, care se adresează BINELUI COMUN.
     Este adevărat, mai TOATE proiectele care au invadat Romania, care s-au adresat celor mulți, au fost tâlhării la drumul mare(Caritas, Safi, FNI, etc.). Este firesc, ca oamenii să-și piardă încrederea…Dar toate acestea până la un punct. Nu avem voie să aruncăm totul la gunoi, să gândim paușal. Proiectul Dacia Unită este la vedere. Are pe site-ul cooperativadaciaunita.ro totul la vedere, transparent, acolo există Statutul Cooperativei, statut ce poate fi consultat de către cine dorește…
  Nu mă credeți pe cuvânt…informați-vă, cercetați, întrebați, intrați pe pagina noastră https://www.facebook.com/ProiectulMagazinulNostru, intrați cu noi în CONFERINȚE…puneți întrebări pertinente, chiar impertinente, dacă simțiți nevoia…DAR NU VĂ FACEȚI CĂ NU VEDEȚI. Politica struțului este păguboasă…s-a dovedit aceasta. A sosit vremea ACȚIUNII, gata cu lamentațiile profane sau savante, gata cu răsucitul cuiului în rană… O asemenea atitudine vă decrebilizează, atâta timp cât vi se oferă pe tavă acest PROIECT. A vă face că nu-l vedeți, a fi împotriva lui, fără argumente, înseamnă LAȘITATE.
    Nu este de ajuns să fiți nemulțumiți, să vă clamați nevoia de cinste, dreptate, adevăr… Numai ACȚIUNEA dovedește că sunteți cu adevărat sinceri, că resimțiți asemenea nevoi.
Pentru cei ce se ”declară” meritocrați și nu s-au alăturat Proiectului Dacia Unită…ULTIMATUMUL A EXPIRAT.
                                                                      NU SUNTEȚI MERITOCRAȚI !

Pagina de Facebook      Grup de Facebook

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.