Categories:

      Proiectul ”Magazinul Nostru” este și trebuie să fie proiectul de suflet, al meritocraților,  iar  principalul obiectiv al proiectului este acela să dovedim că Meritocrația nu este o utopie, că trebuie să devină singura realitate corectă.

                                                                  
Astfel, proiectul a fost în așa fel conceput încăt să fie meritocrație aplicată:

 • Este un proiect patriotic – făcut exclusiv pentru asocierea cetățenilor de naționalitate română.
 • Folosim Principiul Distributismului  prin care  beneficiile trebuie să fie împărțite  echitabil către un număr cât mai mare de români prin Regula limitei investiției per persoană la maxim 1%, respectiv 0,1% din valoarea totală a investiției.
 • Principiul Meritocrației – Conducerea Cooperativei pe bază de management profesionist ales prin teste, examen, concurs, după principiul Omul Potrivit la Locul Potrivit!
 • Principiul democrației participative – deciziile importante ale Cooperativei vor fi luate de către Adunarea Generală a Cooperatorilor folosind Votul Online și Conferințe Online !
 • Propunerile și sesizările vor putea fi făcute de către orice Membru Cooperator susținut de minim 10% dintre Cooperatori.
 • Votul Online – Adunarea Generală a Cooperatorilor este Organul suprem de conducere  fiecare Membru Cooperator are dreptul la Un Vot indiferent de suma investită.
 • Se adaugă și alte principii și obiective meritocrate după  care va funcționa Cooperativa.

     Cel de al doilea scop al Proiectului, este dezvoltarea Filialelor Meritocrate – astfel, ne dorim ca magazinele să fie deschise de către echipele de meritocrați în diferite orașe ale țării.

     Motivația generala a Proiectului este generarea unui mediu empatic, creativ, liber, corect, acela în care poate apărea RENAȘTEREA.

    Cooperativa noastră reprezintă oportunitatea pe care ne-o oferim unii altora pentru a ne manifesta umanitatea, adevăratele relații dintre oameni, care sunt COMPASIONALE, iar de împărțit nu vom avea de împărțit decât BUCURIA, DRAGOSTEA, FERICIREA și de ce nu(?!)…PROFITUL.

    Proiectul are potențial și efecte colosale:

 • Dovedește că SE POATE – trebuie să uităm poezia tristă : ”nu avem ce face, suntem prea mici, țara este vândută”, etc.
 • Unește poporul – odată intrat în magazin simți că aparții unui grup care A FĂCUT ceva, simți că și tu ai pus umărul. În plus, Proiectul dă posibilitatea de unire a foarte multor români DIN TOATĂ LUMEA nu cu timpul, ci cu banii – puțini de la foarte mulți !
 • Generează atitudine – văzând că uniți SE POATE, vom dori natural să facem mai mult!
 • Generează protecție – micii comercianți sunt desființați prin taxe și amenzi falimentatoare. Pentru proiectul nostru acestea vor fi inofensive. Vor fi absorbite fără efort.
 • Generează efecte autoimunitare – orice ofensivă la adresa Proiectului va fi ofensivă și ofensă la adresa a mii și mii de Cooperatori. Va atrage atenția asupra Proiectului, îi va face reclamă, și astfel tot mai mulți oameni, aflând de Proiect, se vor alătura.
 • Generează încredere și alternativă – proiectul va genera beneficii financiare pasive și va facilita întoarcerea românilor din diasporă, care se pot baza pe un venit alternativ de rezervă.
 • Și alte, și alte efecte benefice : asigurarea desfacerii produselor românești fără a mai fi nevoie de intermediari, stimularea geniului și inventicii românești etc, etc.

    Depinde de noi dacă VOM SUSȚINE ȘI APĂRA Proiectul. Depinde de noi dacă vom schimba atitudinea pasivă cu una de FIDELITATE.  Depinde de noi dacă vom schimba : ”faceți voi și dacă reușiți vin și eu” cu ”MĂ  ALĂTUR, pentru că înțeleg că viitorul este FĂRĂ PARTIDE, FĂRĂ POLITICIENI !”

                                                                    

    Proiectul DACIA UNITĂ, este o fereastră deschisă înspre inimile care caută LUMINA, nu lumina de la capătul tunelului, pe aceea de început, înlăturând definitiv întunericul confuziei.

    Am lucrat mai bine de 3 luni la securizarea Statutului, inventând un Statut pe care NIMENI NU L-A MAI FACUT până acum, constituind o provocare mare și pentru juriști.

   Suntem înaintea momentului depunerii actelor de înființare a Cooperativei noastre… Dacia Unită. Avem o siglă minunată ce va face o bună impresie, care va revigora încrederea în renașterea și în misiunea spirituală a României.

   Veniți alături de acest Proiect, veniți cu toată INIMA, cu toată dragostea de țară și neam. Această oportunitate vi se oferă cu bucurie, este bucuria responsabilității de a ne căpăta demnitatea, calitatea de OM ÎNTREG, de ROMÂN…de urmași ai …DACIEI  MARI ȘI UNITE !

                                                                    

   Vă invităm:

 • Să participați la Conferința online de întrunire a Adunării Constitutive a Cooperativei – ce va avea loc sâmbătă 17.03.2018 începând cu orele 18:00.
 • Să deveniți Membrii Cooperatori achiziționând minim o Unitate de Investiție de 100 lei.
 • Să vă alăturați echipei proiectului.

  Sau:

  Dacă sunteți interesați, nu ezitați să ne contactați:

 • Pe telefon: 0734888999
 • Solicitați intrarea în GRUPUL DE FACEBOOK:  https://www.facebook.com/groups/PROIECTULMAGAZINULNOSTRU/
 • Intrați în Conferințele ce le avem seară de seară – linkul conferințelor se primește pe grupul de facebook sau pe e-mail DACĂ solicitați expres trimiterea linkurilor de conferință pe e-mail.

 În speranța, că veți veni alaturi de Echipa Proiectului,  vă mulțumim !!!

                                                                          DOAR UNITI, SUNTEM PUTERNICI!!!

Pagina de Facebook      Grup de Facebook

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.